pronađeni konoplja i amfetamin

40-godišnjak iz Španskog uhićen zbog skrivanja, prepakiravanja i preprodavanja droge

Marihuana
PU dubrovačko-neretvanska
16.07.2024.
u 13:40

Količine pronađene droge, vaga za precizna mjerenja težine, uređaj za vakumiranje i predmeti za pakiranje droge nedvojbeno ukazuju da su bile namijenjene daljnjem stavljanju u promet.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama". Jučer su iz Policijske uprave zagrebačke obavili pretragu u domu i drugim prostorijama na području Španskog kojima se koristi osumnjičeni te pronašli jedan paketić ispunjen konopljom ukupne težine 0,5 grama te četiri paketa ispunjenih amfetaminom ukupne težine 260 grama, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge i uređaj za vakumiranje s tragovima droge te predmetima za pakiranje droge.

POVEZANI ČLANCI:

Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu i garaži koje je koristio, a nisu u njegovom vlasništvu, a koji su bili namijenjeni za daljnje stavljanje u promet te neovlaštenu daljnju preprodaju droge krajnjim konzumentima. Količine pronađene droge, vaga za precizna mjerenja težine, uređaj za vakumiranje i predmeti za pakiranje droge nedvojbeno ukazuju da su bile namijenjene daljnjem stavljanju u promet. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog su muškarca policijski službenici Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeli kaznenu prijavu te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije