Caritas

Akcija za mlade i djecu siromašnih obitelji

caritas
arhiva VL
26.10.2012.
u 09:30

Građani od sutra pa do 4. studenoga mogu donirati novac kupnjom svijeća na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac, na Trgu bana Jelačića, Trgu kralja Tomislava te ispred katedrale

Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizira humanitarnu akciju “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro”, kojoj je cilj prikupiti novac za mlade koji nakon punoljetnosti napuštaju Caritasove domove, ali i djecu siromašnih obitelji iz područnih župa.

Građani od sutra pa do 4. studenoga mogu donirati novac kupnjom svijeća na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac, na Trgu bana Jelačića, Trgu kralja Tomislava te ispred katedrale. Svijeće je moguće nabaviti i prije u Caritasu i župama Zagrebačke nadbiskupije.

Lani je Caritas ovom akcijom pomogao brojnoj siromašnoj djeci i petero mladih koji su iz Caritasovih domova zakoračili u samostalan život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije