Drugačija pomoć stradalima

Akcijom "Žena ženi" prikupljaju torbice za žene pogođene poplavama

Poplava zene
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
23.05.2014.
u 12:11

Torbe su im potrebne da nakon poplava, kada krenu vaditi papire i dokumente, ne nose novčanike u vrećici

Na društvenoj mreži Facebook pokrenula se akcija "Žena ženi", putem koje se prikupljaju ženske torbice za žene žrtve poplava. Torbice (ili kutije za cipele) treba popuniti s higijenskim ulošcima (tamponima), gelom za tuširanje, kremom za lice, mlijekom za tijelo, balzamom za usne, dezodoransom, vatom, dekorativnom kozmetikom, uvijačima za kosu, fenom za kosu, gumicama za kosu, češljem/četkom za kosu...

– Zato da žene, kada krenu "ganjati papire" ili bilo što obavljati, ne nose novčanik u vrećici. Torbe će im sačuvati dostojanstvo i izjednačiti ih sa ženama koje nisu ostale bez svega – apeliraju u sklopu grupe. Paketi se mogu besplatno slati putem transportne tvrtke Lagermax, koja se uključila u akciju. Pošiljke se mogu predati u uredovno vrijeme u poslovnici tvrtke na adresi Frane Lučića 23, od 8 do 17 sati. Donacije će se skupljati i sutra, 24. svibnja, na Cvjetnom trgu na događaju "Na špicu za ravnicu" od 11 do 15 sati.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bukovnik
Bukovnik
13:11 23.05.2014.

Zenskoj gluposti doista nema kraja. U torbicu stavite jos rupicaste najlon carape i stikle sa visokom petom. Slavonke sa sela upravo ne mogu bez njih. Saberite se ! Kao da nam je netko 91 na bojisnicu poslao kravatu i lakirane cipele!

LO
lopti28
17:46 23.05.2014.

Ovo neko ruganje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije