Dan neovisnosti

Bandić poziva: Istaknite hrvatske zastave!

zastava
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.10.2013.
u 18:31

U pozivu građanima Bandić navodi da je to dan koji slavimo u znak sjećanja na odluku Hrvatskoga sabora o raskidu državnopravnih veza s ostalim dijelovima bivše države u jeku ratne 1991.

U povodu Dana hrvatske neovisnosti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić poziva građane i sve javne ustanove, tvrtke i institucije da istaknu hrvatske zastave i tako daju svoj doprinos primjerenom obilježavanju 8. listopada.

U pozivu građanima Bandić navodi da je to dan koji slavimo u znak sjećanja na odluku Hrvatskoga sabora o raskidu državnopravnih veza s ostalim dijelovima bivše države u jeku ratne 1991. Time ćemo na simboličan način pokazati da se s ponosom sjećamo tog vremena u kojem je Hrvatska, izvrgnuta agresiji, pokazala odlučnost, zajedništvo, hrabrost i solidarnost, istaknuo je zagrebački gradonačelnik.

>>Josipović i Milanović građanima čestitali Dan neovisnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije