ZET

Besplatna vožnja u siječnju za umirovljene i udovice

tramvaji gužva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.12.2013.
u 08:33

Status putnika građani mogu provjeriti pozivom u kontakt-centar ZET-a koji ove godine bilježi povećanje pitanja i odgovora građanima od 20 posto – poručili su u ZET-u.

Iako su zadnji dan ove godine trebali prestati vrijediti pretplatni kuponi za besplatan prijevoz ZET-ovim autobusima i tramvajima, besplatni prijevoz osigurat će se i u siječnju, i to umirovljenicima s primanjima do 3200 kuna, starijima od 65 godina, korisnicima s utvrđenom nesposobnošću za rad, te udovicama i roditeljima poginulih branitelja.

Dogovor je to ZET-a i Grada Zagreba, a kupone će korisnici moći produljiti na prodajnim mjestima ZET-a i kioscima.

– Tijekom siječnja bit će omogućena obnova kupona za cijelu godinu. Status putnika građani mogu provjeriti pozivom u kontakt-centar ZET-a koji ove godine bilježi povećanje pitanja i odgovora građanima od 20 posto – poručili su u ZET-u.

Komentara 1

SC
sc0rpion
11:10 27.12.2013.

Ovo je za pohvalu ali mi nije jasno koji student ima primanja do 3200 kuna , jednima sve a drugima nista . Studenti ce imati povlasticu kad navrse 65 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije