Etnografski muzej

Besplatno predavanje o organskom uzgoju hrane vodit će Ana Smokrović

Ilustracija povrća
Shutterstock
09.02.2023.
u 15:05

Tematizira ekološki uzgoj hrane kao jedno od potencijalnih rješenja za suočavanje s klimatskim promjenama, deforestacijom, zagađenjem, otpadom i smanjenjem bioraznolikosti

Etnografski muzej danas u 17 sati u sklopu izložbe “Lica gladi” ugošćuje predavanje "Organska/biološka proizvodnja hrane". 

Tematizira ekološki uzgoj hrane kao jedno od potencijalnih rješenja za suočavanje s klimatskim promjenama, deforestacijom, zagađenjem, otpadom i smanjenjem bioraznolikosti, a predavanje će održati doktorica znanosti Ana Smokrović, vlasnica brenda "Anino povrće".

Osim uzgojem povrća po biodinamičkim principima i njegovom prodajom, bavi se i edukacijama na temu održive proizvodnje hrane, a surađuje s mnogim vrtićima, općinama, udrugama, studentima i knjižnicama. Ulaz na predavanje je slobodan. 


>> VIDEO: Ćiro Blažević je prije šest godina pomagao policiji u akciji kontrole sigurnosti u prometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije