S petnaestog kata

Bez ozlijeđenih: Velika staklena ploča pala sa zgrade HT-a

Pala staklena stijenka sa zgrade HT-a (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/4
07.06.2012.
u 10:09

Na nogostup je pala staklena stijena veličine 250 x 250 cm. Promet u smjeru juga se odvija otežano, pojasnila je zagrebačka policija.

S petnaestog kata zagrebačke zgrade Hrvatskog telekoma u Savskoj ulici nešto prije deset sati palo je staklo s prozora na nogostup.

Prema riječima vatrogasaca, koji su zaprimili dojavu za intervenciju, nije riječ o nikakvoj eksploziji, a na sreću, navodi dežurni dispečer, staklo koje se razbilo o tlo, nije nikoga ozlijedilo.

Na terenu su, uz pripadnike zagrebačke javne vatrogasne postrojbe i policajci koji istražuju okolnosti pucanja stakla.

- Na nogostup je pala staklena stijena veličine 250 x 250 centimetara. Promet u smjeru juga se odvija otežano, pojasnila je zagrebačka policija.

O cijeloj situaciji oglasila se i glasnogovornica Hrvatskog telekoma.

- Policija je na uviđaju, vatrogasci saniraju mjesto puknuća. O situaciji ćemo najhitnije obavijestiti vlasnika zgrade te zatražiti dodatne mjere kako se ovakva situacija više nikada ne bi ponovila, istaknula je Maja Weber.

Zgradu HT-a u Savskoj gradila je Hoto Grupa poduzetnika Tomislava Horvatinčića.

Ključne riječi

Komentara 39

TE
Televizor
11:57 07.06.2012.

A mislilu su kako je Horvatinčić opasan samo u gliseru. Naivci.

DU
Deleted user
11:03 07.06.2012.

pa pise ti stakla. evo to je dijeo znanog nam Horvatincica

AN
antrophy
10:54 07.06.2012.

250 x 250 cega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije