Vremeplov

Bundek su 1998. nazivali 'zaboravljenim jezerom'

Bundek
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
20.04.2016.
u 15:40

Članak prije točno 18 godina navodi da je Bundek bio zapušten...

Zagrepčanima je Bundek jedan od omiljenih parkova i njemu mnogi provode slobodno vrijeme čim malo zatopli. No nije tako bilo prije 18 godina.

Gradska je rubrika Večernjeg lista na današnji dan 1998. pisala o Bundeku kao zapuštenom parku u koji samo rijetki zalaze. Nazivaju ga “zaboravljenim zagrebačkim jezerom“, što se promijenilo tek nakon obnove 2006. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:19 20.04.2016.

U to vrijeme je Bundek bio to što je trebao i ostati, oaza mira. Trebalo je malo dotjerati zelenilo i javnu rasvjetu. A ne ovo što sad imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije