DOBRO SE ZABAVLJAO

VIDEO Opušteni gradonačelnik: Tomašević se rasplesao s čašom u ruci uz hitove devedesetih na Noći Sinjana

Foto: Čitatelj
1/24
19.10.2024.
u 13:54

Lani se u rujnu sa Sandrom Benčić razbacao na taktove Lollobrigide na festivalu na Tuđmanovom trgu. Gradonačelnik je u javnosti plesao na dječjem dočeku Nove godine na Cvjetnom, a idu li mu bolje plesni pokreti ili košarka procijenite u videu

Veselo je bilo sinoć u jednom zagrebačkom hotelu gdje se slavila tradicionalna Noć Sinjana. Za podizanje atmosfere tijekom večeri bili su zaduženi i Duška Brčić-Šušak te grupa All Stars, a neke od svojih najvećih hitova kao što su "Cetina", "Zagora me rodila" i "Od stoljeća sedmog" otpjevao je i legendarni Dražen Žanko. Uz brojne uzvanike iz Sinja, gost je bio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

– Doista mi je velika čast da vas mogu pozdraviti na ovako veliki jubilej, jer to je 70 godina tradicije. Ponosan što mogu reći da su Grad Zagreb i Grad Sinj, gradovi prijatelji, stoga se kao zagrebački gradonačelnik svake godine trudim uživo gledati Sinjsku alku, koju će Grad Zagreb zauvijek nastaviti podržavati jer ona je nešto što je veće i od samog grada Sinja, ona je hrvatsko blago – kazao je Tomašević koji se dobro zabavio, a što pokazuje i ova snimka na kojoj se gradonačelnik rasplesao na taktove hitova devedesetih.

Domaća "trash" scena koja je iznijedrila nezaboravne hitove teško ikoga ostavlja imunim pa je i sinoć rasplesala brojne goste. Na Minein hit Rano svoje plesne pokrete pokazao je i Tomašević koji nas je već navikao da voli zaplesati na eventima gdje je dobra atmosfera.

Lani se u rujnu sa Sandrom Benčić razbacao na taktove Lollobrigide na festivalu na Tuđmanovom trgu. Gradonačelnik je u javnosti plesao na dječjem dočeku Nove godine na Cvjetnom, a idu li mu bolje plesni pokreti ili košarka procijenite u videu:

Komentara 4

VA
VanjaPlank
15:05 19.10.2024.

Zagreb u smeću štakori i veprovi u centru grada a on pije lumpuje i zabavlja se......a plačica ide

MA
marinerocro
14:27 19.10.2024.

svizac senf se rasplesao na radost metropole.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:40 19.10.2024.

A đe je preeecednik...kaj ni i on iz Sinja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije