GDJE ĆETE ZA NOVU?

ANKETA Zagreb otkrio tko nastupa na Trgu za doček, komentari pljušte: Sviđa li vam se program?

Zagreb: Hiljson Mandela nastupio na festivalu Drito X
Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL
1/6
19.10.2024.
u 16:33

Odbrojava se do 31.12.

Neki bi ove godine po prvi puta mogli potegnuti do središnjeg zagrebačkog trga na doček nove godine, pogotovo oni mlađi koji su ispunili TikTok pozitivnim reakcijama na "lineup" odnosno ovogodišnji izbor izvođača. Podsjetimo, Grad Zagreb okupio je među mlađom publikom, ali i općenito najpopularnije izvođače s najvećim brojem streamova.

“S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac”, najavio je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Drugi pak, nešto stariji, na Facebooku gradonačelniku spočitavaju trošenje novca na brojne izvođače manje od šest mjeseci uoči izbora, nazivajući to predizbornim potezom. Bilo kako bilo, zabave 31.12. neće nedostajati gdje god bili, a mi vas u anketi pitamo kako vam se sviđa ovogodišnji program.

Podsjetimo i na prijašnjih godina nastupali su izvođači, od Psihomodo Popa, preko Pips, Chips i Videoclips do Leta 3, koji su nas uveli u prethodne tri nove godine.

Komentara 3

VA
VanjaPlank
16:40 19.10.2024.

Koliko se vrtića moglo sagraditi za te novce koje Tomašević baca u vjetar

Avatar marela
marela
17:11 19.10.2024.

Bacanje novca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije