BREZOVICA

Bernardić: U Zagrebu je u tijeku upravljačka kriza

Davor Bernardić
11.04.2015.
u 15:31

U Desprimskoj ulici u Brezovici, kanalizacija je napravljena, no kuće na nju nisu spojene, a cesta nije asfaltirana

Da je očito kako je u Zagrebu u tijeku upravljačka kriza zbog koje se stalo s provođenjem projekata, smatra predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić. On je jučer posjetio stanovnike Desprimske i okolnih ulica u zagrebačkoj gradskoj četvrti Brezovica koji već godinu dana žive u prašini i blatu. Naime, nakon provođenja kanalizacije, ulica nikada nije asfaltirana, a na priključke ni dan danas nitko nije spojen.

– Ovi ljudi nemaju elementarno ljudsko dostojanstvo i samo su još jedan dokaz na koji način funkcionira Zagreb, u njemu nema nikakvog sustava – poručio je Bernardić te dodao kako su upravo građani taoci upravljačke krize koju je gradonačelnik Milan Bandić pustio da predugo traje. Ipak, Brezovčani se sa šefom zagrebačkog SDP-a nisu složili.

–Nas ne zanima politika, mi hoćemo asfalt. Ne želimo da se na nama skupljaju politički bodovi i nije točno da sustav ne funkcionira od kada nema Bandića, kad problem postoji puno dulje. Nisu ga ni drugi riješili prije, kad su imali prilike – poručili su ljutiti građani te najavili nove prosvjede.

>> Bernardić je SDP-ov 
kandidat za prvog čovjeka Zagreba

>> Davor Bernardić: Zagreb nije privremeni grad i ne zaslužuje privremenu upravu

Komentara 13

PA
pacijent
18:43 11.04.2015.

bernadicu nemoj plakat pitanje je ko ce biti kandidat sdp za zagreb treba pitati taticu milanovica a ako i budu izbori sa onim sto ste uradili u zadnje 4 god. u hrvatskoj pitanje je ko ce za sdp glasati ????ima li takvi ??????

OL
Oldtimer
16:38 11.04.2015.

Bernardiću, Tebi i Tvojima je davno odzvonilo. Zalutao si u SDP! Tri godine ugnjetavanja domoljuba i stručna nesposobnost sada su svima vidljive.

GM
Gusta magla
15:04 12.04.2015.

Kako bi cesta mogla biti asvaltirana ako kuce nisu spojene na kanalizaciju koja je upravo provedena? Istina Bernardic bi to asvaltirao sad prije izbora a onda bi ponovno sve raskopao kad bi trebalo nekog spojiti na kanalizaciju. Tako to inacece radi SDP. Nije vazno koliko kosta glavno da su u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije