kriva je zebra

Dio jedne od najpoznatijih zagrebačkih ulica sutra se zatvara za sav promet

Zagreb: Radovi na izgradnji kružnog toka na križanju Šestinske ceste i ulice Šestinski vijenac primiču se kraju
Davor Puklavec/PIXSELL
19.12.2023.
u 17:45

Sigurno ste njome prošli u šoping, na kavu ili ručak, a sutra će onuda malo teže biti prometovati autom jer radovi uvjetuju zatvaranje dijela Tkalčićeve.

Privremena regulacija prometa odvijat će se sutra na dijelu Tkalčićeve ulice u Zagrebu, najavili su iz gradske uprave. Zbog potrebe označavanja novog pješačkog prijelaza, Tkalčićeva ulica na dijelu od Medvedgradske do Mikloušićeve ulice, u srijedu 20. prosinca od 09:00 do 14:00 sati, bit će zatvorena za sav promet.

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – najavljuju iz Grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije