Kuhati neprekidno 60 sati. Zadatak je koji su si zadali kuhari Željko Ivnik i Vedran Habel kako bi oborili Guinnessov rekord u timskom kuhanju. U postavljanje rekorda kreću u petak u 8 sati u ugostiteljsko-edukativnom centru inkluzije The CookBook u Jarunskog ulici.
Drugim riječima, kuhat će od petka ujutro do nedjelje navečer, a sve će se moći pratiti putem interneta. Kako bi ušli u slavnu Guinnessovu knjigu, šalje se snimka kuhanja s popratnom dokumentacijom, a ona uključuje potpisne liste čuvara koji se izmjenjuju svaka četiri sata.
Tijekom njihovog pothvata, prikupljat će se sredstva za Udrugu nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) kako bi se osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama te djeci i mladima u nepovoljnom položaju omogućilo pohađanje edukativnih radionica u centru The CookBook gdje stječu razne vještine koje im olakšavaju zapošljavanje u ugostiteljstvu te aktivno uključivanje u život zajednice. Cijeli je projekt vođen motom: „Kuha se nešto spektakularno! Podrži i začini izazov!“