približavanje eu

Europski kovčeg za proširenje u Gimnaziji u Velikoj Gorici

Europska Unija
PIXSELL
13.12.2012.
u 12:20

Nastavnici geografije pomoću anketa dobili su odgovore koliko učenici znaju o EU, a učenici su izradili multimedijalnu prezentaciju "EU vlak"

Gimnazija Velika Gorica završila je projekt Europski kovčeg za proširenje, što je jučer i posebno obilježeno. Cilj je toga projekta Europske komisije, Europske akademije iz Berlina i Zaklade Hans Seidel ideje EU približiti školstvu.

– Nastavnici geografije pomoću anketa dobili su odgovore koliko učenici znaju o EU, a učenici su izradili multimedijalnu prezentaciju "EU vlak" kojom su prikazali razvoj Unije, zašto je članstvo u EU važno za Hrvatsku i kakve promjene donosi, ali su i razriješili pitanja, kao npr. koliko će dugo još naš novac biti kuna – rekla je ravnateljica Brankica Žugaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije