MLATIO GA ŠAKAMA

Obračun u Zagrebu: Brutalno pretukao muškarca, preminuo na putu do bolnice

Zagreb: Detonacije u Ulici Zinke Kunc na Savici, policijski očevid je u tijeku
Marko Lukunic/PIXSELL
28.10.2024.
u 10:01

Napadač, inače 54-godišnji muškarac, priveden je i doveden u policiju na kriminalističko istraživanje

Jučer, 27. listopada, oko 20.18 sati u Dubravi u Ulici Senščak tada nepoznati počinitelj uz verbalnu prijetnju fizički je nasrnuo na 57-godišnjaka u ugostiteljskom objektu tako da ga je šakama udarao po glavi, od čega se oštećeni pri padu dodatno ozlijedio. Liječnička pomoć 57-godišnjaku je pružena na mjestu događaja, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, a od posljedica ozljeda nedugo zatim preminuo je na putu do bolnice.

Istu večer policijski su službenici 54-godišnjaka, koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela, uhitili na adresi stanovanja i priveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

VEZANI ČLANCI: 
Ključne riječi

Komentara 11

DT
Don’t look AP
10:59 28.10.2024.

Obračun? Mislite napad/ubojstvo s predumišljajem? Sve sama uprizorenja jednog sretnog i zadovoljnog društva.

LU
Luftbalons
11:11 28.10.2024.

nije jasno što se desilo sa izudaranim (naslov) ? nije jasno (pitam za prijatelja iz okolice Tribunja) je li se to desilo u Dubravi kod Vrbovca, Dubravi kod Tisnog, Pregrade ili ?

ZP
Zabranjen pristup
11:04 28.10.2024.

To kvalificirani radnici u obracunu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije