'VEĆINA IH IGNORIRA'

FOTO Na ulazu u zagrebačko naselje 'niknuo' zanimljiv natpis na prometnom znaku: 'Ovo je za pametne...'

Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
15.10.2024.
u 11:30

Podsjetimo, važno je poštivati prometne znakove zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu

Na ulazu u Stupnički Obrež postavljen je znak zabrane prometa u oba smjera, a na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je zanimljiva fotografija. "Ovaj prometni znak je za pametne. Budalama je i tak, tak svejedno", isprintao je netko na papiru i zalijepio na prometni znak jer se, čini se, vozači, bez obzira na prometne znakove, tom cestom kreću. 

"Ako ne vide znak neće vidjeti niti to što piše", "Ako se ne smije proći, onda treba balvane pobacat po cesti"... samo su neki od komentara i savjeta koje su građani predložili ispod objave koja u je za par sati skupila veliki broj reakcija. Pojedini su napisali i svoja iskustva sa znakovima zabrane prometa.

"Većina ih ignorira, a rupa na dnu moje ulice je tolika da nema šanse da se zaobiđe. I onda kada netko krene u ulicu, za njim kreće još desetak automobila i onda nastaje kaos jer jedina mogućnost da se izvuku iz slijepe ulice je vožnja u rikverc", napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, važno je poštivati prometne znakove zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije