Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI ZAMIJETILI DIM

VIDEO Ponovno gori u Zagrebu: Na ilegalnom odlagalištu 25 požara u posljednje 3 godine

Foto: Čitatelj/Dario Topić
1/14
Autori: Dario Topić, Hina
08.09.2021.
u 18:35

Neslužbeno doznajemo kako je na toj lokaciji bilo više od 25 požara u posljednje 3 godine.

U Zagrebu je u srijedu poslijepodne na području gradske četvrti Peščenica-Žitnjak buknuo požar u kojemu gore gume u krugu jedne napuštene tvrtke, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

- Dobili smo više dojava o crnom dimu. Zbog količine koje gore, traži se pomoć drugih vozila. Požar je u krugu bivše tvornice cca 50 m2, gori plamenom i veliko je izdimljavanje. Na intervenciju će doći i vozilo PVP Ina, koji štite obližnji objekt - poručuju iz JVP Zagreb.

U policiju kažu da su dojavu o požaru u ulici Struge III zaprimili nešto prije 18 sati, na teren su izašli i vatrogasci te je gašenje u tijeku. Nitko nije ozlijeđen, a s obzirom na brzu intervenciju vatrogasaca ne očekuju se ni veće štete. 

Od zapaljenih guma stvorio se gusti crni dim koji se vidi na širem području. Više podataka o uzrocima i razmjerima požara bit će poznato nakon očevida. 

Neslužbeno doznajemo kako je na toj lokaciji bilo više od 25 požara u posljednje 3 godine.  Riječ je o ilegalnom odlagalištu glomaznog otpada.

 

Vatrogasci su upućeni na intervenciju s 3 vozila i 9 vatrogasaca.

Još ima otvorenog plamena.

Ključne riječi

Komentara 8

AF
AfganistanskiHrvat
18:28 08.09.2021.

Lokalna ilegalna odlagališta gdje se "slučajnim" požarom rješava problem otpada.

LL
lijepa_li si
18:50 08.09.2021.

dosad je uvijek bio kriv bandić!

Avatar smradmin
smradmin
19:29 08.09.2021.

Tko to ilegalno odlaže glomazni Orpad? Obićni ogorčeni građani? Ili samo oni najogorčeniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije