KRIVI PUT

FOTO Uoči turističke sezone: Stare putokaze u Zagrebu nitko nije maknuo već devet godina

Putokazi na zagrebačkim ulicama koji  već 9 godina pokazuju krivi put
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
01.06.2022.
u 11:19

Za one koji ne znaju, nakon dugog niza godina Branimirova ulica je spojena još 2013. godine do kada je ovakav putokaz imao smisla

Turistički putokazi dobra su navigacija svim turistima koji dolaze u posjet grada, no neki od njih mogli bi zbog izgradnje novih cesta odvratiti turiste na krivi put. 

Tako je snimljeno kako na križanju Branimirove i Heinzelove ulice putokazi i dalje pokazuju da je za zagrebačke kolodvore najbolje skrenuti desno iako je logičan put nastavkom Branimirove ulice.

Putokazi na zagrebačkim ulicama koji  već 9 godina pokazuju krivi put
1/4

Za one koji ne znaju, nakon dugog niza godina Branimirova ulica je spojena još 2013. godine do kada je ovakav putokaz imao smisla, što jasno pokazuje na spomenuti putokaz nitko od odgovornih nije pogledao već devet godina.

>> VIDEO Zapalili se putnički vagoni na Glavnom kolodvoru

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
10:43 02.06.2022.

U Zagrebu turisti dolaze tokom cijele godine tako da u Zagrebu NE postoji "turistička sezona:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije