Razmjena kod MSU-a

Grad im zabranio razmjenu udžbenika na Trgu Franje Tuđmana

Razmjena udžbenika  (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
26.08.2013.
u 13:03

Gradski uredi odbili su zahtjev HSLS-a za održavanjem razmjene udžbenika na Trgu dr. Franje Tuđmana, navodeći da istu organizira svakodnevno do početka školske godine Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport na prostoru ispred MSU-a.

Tradicionalna HSLS-ova Burza udžbenika ¨Za novo nemamo – mijenjamo staro¨, kako se navodi u priopćenju, ove godine neće se održati zbog zabrane Gradskog ureda za prostorno uređenje , izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet – Grada Zagreba.

Gradski uredi odbili su zahtjev HSLS-a za održavanjem razmjene udžbenika na Trgu dr. Franje Tuđmana, navodeći da istu organizira svakodnevno do početka školske godine Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport na prostoru ispred Muzeja suvremene umjetnosti.

- Autokratskom odlukom, Gradsko poglavarstvo opet polaže pravo na sva društveno korisna događanja u Gradu Zagrebu istovremeno zaboravljajući da je ista događanja zabranjivala do prije tri godine te ne shvaćajući ciljeve drugačijeg promišljanja organizacije razmjene udžbenika, ističe se u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik Ogranka HSLS-a Črnomerca Darko Klasić.

Razmjena je planirana za 31. kolovoza.

>>Razmjenom udžbenika do uštede u kućnom budžetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije