hrabrost na djelu

Građani savladali Alžirca koji je pokušavao provaliti u auto

krađa
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.12.2013.
u 13:57

Alžirac je pokušavao na silu ući u osobni automobil marke Nissan Micra zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjakinje

Hrabri građani uhvatili su i do dolaska policije zadržali Alžirca (37) koji je u nedjelju oko ponoći pokušao provaliti u tuđi auto.

Incident se dogodio na parkiralištu u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu. 

Alžirac je pokušavao na silu ući u osobni automobil marke Nissan Micra zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjakinje. U tom su ga naumu spriječili građani koji su ga uhvatili i do dolaska policijskih službenika zadržali.

Priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentara 1

DO
Dobarlos
15:55 09.12.2013.

Te azilante vratit od kud su došli pa neka u svojoj zemlji provaljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije