gradska akcija

Građani Sesveta ispisuju 'knjigu žalbe' onime što ih muči

Sesvete centar
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
14.03.2014.
u 14:09

Stranka Za Grad u subotu na tri mjesta u najvećem zagrebačkom kvartu od građana traže da otkriju koji su im problemi, kako bi ih se moglo proslijediti na rješavanje nadležnima u Gradu

Slično kao i Večernjakov tim koji je ondje održao kvartovsku tribinu Za bolji Zagreb, ili po uzoru na njega, i predstavnici stranke Za Grad od građana Sesveta idu sutra doznati što ih muči u njihovu kvartu, kakvi su problemi u toj najistočnijoj i najvećoj četvrti Zagreba...

Cilj je akcije, nazvane 'Knjiga žalbe', od građana otkriti što im smeta u njihovu naselju, kvartu ili ulici i, kako stoji u stranačkom pozivu, "institucionalnim putem te probleme i adresirati".

Radi toga na tri će lokacije u Sesvetama 'Zagrađani' postaviti prigodni stup i knjigu žalbe, za upis prijedloga, problema i žalbi Sesvećana.

Foto: Za grad

Foto: Za Grad

- Stranka će se pobrinuti da ti problemi ne ostanu samo mrtvo slovo na papiru, već da se i institucije pobrinu da se čuje glas građana - kažu iz Za Grada, stranke koja, navode, i ovako pokazuje da joj je "na prvom mjestu bila i ostala stalna komunikacija s građanima". Drugim je političarima to, kažu, tek dio predizborne kampanje.

>>Pogledajte kako je bilo na kvartovskoj tribini u Sesvetama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije