PREDIVNA GESTA

Heroji sa škarama besplatno radili frizure za 130 raseljenih osoba iz Ukrajine! Pogledajte kako su ih razveselili

Foto: Crveni križ Zagreb
1/9
03.04.2022.
u 15:00

Akciji su se pridružili i najmlađi svojim poklonima i porukama podrške vršnjacima koji su zbog rata morali napustiti svoje domove, škole i vrtiće.

Dvadesetak frizera uljepšalo je i olakšalo najteže trenutke raseljenim Ukrajinkama i Ukrajincima koji se nalaze u motelu Plitvice. U organizaciji humanitarne udruge VG Legacy i Crvenog križa Grada Zagreba "frizeri-superheroji" besplatno su šišali raseljene osobe iz Ukrajine. Tijekom dana svoju frizuru dobilo je 130 osoba kojima su ovi, superheroji sa škarama, bezrezervno ponudili svoju uslugu kako bi se oni osjećali dobrodošlo i prihvaćeno u ovim teškim vremenima.

- Za početak veliko, najveće HVALA našim herojima sa škarama, našim frizerima velikog srca koji su se bez puno razmišljanja, kao i za akciju za potresom pogođenu Banovinu otvorenog srca i oštrih škara javili i odazvali - poručili su iz udruge VG Legacy.

Akciji su se pridružili i najmlađi svojim poklonima i porukama podrške vršnjacima koji su zbog rata morali napustiti svoje domove, škole i vrtiće.

- Kao što nam samo ime govori, bitno nam je ono što će jednoga dana iza nas ostati, bitno nam je nasljeđe. Iz tog razloga u sve naše akcije uključujemo naše najmađe koji će nas, sigurni smo jednog dana naslijediti.- zaključili su organizatori iz VG Legacyja.

Zahvalu je svim sudionicima akcije uputio i Crveni križ Grada Zagreba, a prema osmijesima na licima Ukrajinki i Ukrajinaca izgledno je da je stvarni cilj također ostvaren - lijepom gestom vratiti osmijeh na lica ljudi.

 

 

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:10 05.04.2022.

Lijepo je da ste besplatno ošišali zarasle osobe..ali niste vi nikavi "heroji", ovo nema veze sa "herojstvom". Da mi je samo vidjet osobu koja je predložila tako glu* naziv.

Avatar Zbregov
Zbregov
16:26 03.04.2022.

već plješćemo na balkonima...

VO
vorda400
09:44 05.04.2022.

Kaj je sljedeće? Koja ovo debilana postaje slažem se da treba pomoći ali već nam par tisuća ljudi živi po kontejnerima nakon potresa dvije godine kaj je sa našim "narodom" zašto je pola milijuna Hrvata otišlo a da nitko nije pucao na njih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije