Asfaltiranje gradskih ulica

Ilica pri kraju, radovi se sele na Slavonsku

Radnici mukotrpno popravljalju ceste i pruge po gradu. Bez obzira na visoke srpanjske emperature koje nerijetko prelae 33 stupnja, radnici postavljaju novi asfalt u Ilici koji doseze cak 140 stupnjeva. Photo:
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/2
10.07.2015.
u 10:30

U Zagrebačkim cestama nadaju se da neće biti gužvi jer očekuju odlazak građana na more

Asfaltiranje Ilice od okretišta na Črnomercu do Sokolske ulice bit će završeno u popodnevnim satima u subotu, dan i pol prije najavljenog roka. Ipak, tijekom noći iscrtavat će se linije pa će promet u punom profilu tim dijelom Ilice krenuti u nedjeljno jutro. Iz Zagrebačkih cesta kazali su da su jučer započeli uređivati sjevernu stranu kolnika dok se promet odvija obnovljenom južnom stranom.

– Posebno bismo htjeli upozoriti da je zatvoren izlaz iz Kustošijanske ulice te molimo građane da koriste obilazni pravac Kustošijanska, Srednjak, Kvaternikova, F. Nevistića, Fraterščica, Črnomerec, Ilica i obratno – pozvao je Vlado Suša iz Zagrebačkih cesta. No, završetak radova ne znači i kraj gužvama na ulicama. Gradilište će se samo preseliti na Slavonsku aveniju.

– Već u ponedjeljak 13. srpnja krećemo s obnovom Slavonske avenije, na potezu od Čavićeve prema istoku. Radovi će se odvijati u šest faza, a promet će se odvijati dvosmjerno južnim, odnosno sjevernim kolnikom ovisno o tome koja je faza u tijeku – objasnio je Suša. Dodao je da očekuju da će veći dio Zagrepčana tijekom vikenda otići na godišnji odmor te da vjeruju da neće dolaziti do većih zastoja.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:24 10.07.2015.

Hm, ne bi bilo gužve i očekivanja da građani odu na more, da se napravilo što je gradonačelnik obećao. Produžeci Vukovarske i Branimirove do POS-ovog naselja i treća traka Slavonske do Ivanja Reke. Ali tutleki su sve zaboravili i Potemkin zida fontane dalje, a oni nek se znoje na autoputu bratstva i jedinstva, ali ne do Beograda, jer više nemaju novaca za benzin do tamo, nego u skračenoj varijanti Juge, do svinjogojske farme. Svi smo mi Milan Bandić.

LA
LANA555
00:13 11.07.2015.

Stalno jedno te isto. Kad ce trznicu Miki napraviti u N.Jelkovcu.A di je Miki ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije