Klub ljubitelja janjetine

Imat će i 'turnir' tko može pojesti više janjetine

12.07.2013., Jurandvor - Bistro Volta u mjestu Jurandvor.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.02.2015.
u 12:30

U četvrtak se prvi put okupljaju, u restoranu Pod mirnim krovom, a članom mogu besplatno postati svi koji vole ove mesne delicije.

Janjeći carpaccio, janjeća ragu juha, istarski fuži s janjećim raguom, paška janjetina s ražnja, zapečeni štrukli s ovčjom skutom. Ovi specijaliteti na meniju su prve, osnivačke večere Kluba ljubitelja janjetine, usko specijaliziranog za poznavanje i kušanje te gastronomske poslastice.

Okupit će se u četvrtak u 19 sati u restoranu "Pod mirnim krovom" u Fijanovoj ulici, odakle se miris pečene janjetine širi desetljećima. Članovi mogu postati svi koji vole janjetinu, članstvo je besplatno, a učlanjenjem će dobiti karticu koja će im davati pravo na 10-postotni popust u restoranu "Pod mirnim krovom".

– Putem te kartice vidjet će se i koliko je tko pojeo janjetine, dijelit ćemo i nagrade – kaže Marko Bader koji vodi Klub. Okupljat će se jednom mjesečno, a već u ožujku organizirat će kušanje i usporedbu okusa janjetine iz raznih područja Hrvatske. Član se može postati i putem Facebook stranice, gdje će objavljivati i novosti iz Kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije