barem će biti toplo

INmusic: I ove godine plesat ćemo 'šamanski'. Uz kišu i blatne lokve ispred pozornica

INMusic
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.06.2014.
u 10:51

Nagli pljuskovi i grmljavina prijete svakog dana. Večeras bi mogli 'pokvariti' nastupe Crystal Fightersa i Foalsa. No dobra je vijest da bi trebali zaobići sutrašnji nastup The Black Keyesa

Stigao je još jedan INMusic što znači da je konačno došao red za dobru glazbu, druženje i provod! No, ako je suditi vremenskoj prognozi, ono niti ove godine neće biti lišeno pokoje kapi kiše i blatnih lokvica ispred pozornica.

Dok nas veći dio prvog dana festivala očekuje dobro vrijeme, kiša bi mogla pomrsiti račune obožavateljima Crystal Fightersa i Foalsa koji nastupaju iza 23 sata kada postoji mogućnost naglih pljuskova i grmljavine. Ugodnih 26 stupnjeva Celzijevih do ponoći će se, piše meteo-info, spustiti na 16 stupnjeva pa uz obavezne kišne kabanice i gumene čizme nije loše ogrnuti se i jaknom.

Slična temperatura očekuje nas i drugog dana, no kiša bi posjetitelje mogla okupati nešto ranije. Dobra je vijest da bi do nastupa headlinera The Black Keyesa trebala prestati što će svakako razveseliti mnoge koji na festival dolaze uglavnom zbog Patricka Darneya i Dana Auerbacha.

Posljednjeg, trećeg dana, vrijeme će biti najlošije. Osim zahlađenja od nekoliko stupnjeva, prognostičari najavljuju cjelodnevne pljuskove i grmljavinu, no vjerujemo da oni neće odvratiti ljubitelje MGMT-a i Pixiesa od dolaska na jarunski otok. Iako je kiša neizbježna, posjetitelje može utješiti činjenica da neće puhati jak vjetar te da će se temperature tijekom dana kretati između ugodnih 26 do 20 stupnjeva Celzijevih.

Stoga, zaboravite ne platnene tenisice i oboružajte se rezervnim parom čarapa i majicom dugih rukava. Ionako neće biti nikakav problem skinuti je i zavezati oko struka kada krene zagrijavanje uz Partibrejkerse, The Fratellise, Flogging Molly, Wolfmother ili se rasplešete uz Vitalica i Digitalism. Dobar provod!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije