ZELINSKA MANIFESTACIJA

Jubilarna kestenijada: Najbrži do vrha Kladeščice osvojit će i mjericu 'kraljice jeseni'

Kestenijada u Svetom Ivanu Zelini
Foto: Turistička zajednica Sveti Ivan Zelina
1/4
12.10.2024.
u 12:00

Iz tamošnje Turističke zajednice pak pozivaju sve da se pridruže i današnjem otvaranju obnovljene poučne ekostaze "Kroz Zelinsku goru" uz edukativno-zabavni program koji vodi Mario Valentić

Natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, dječja igraonica na otvorenom i pješačenje u kojemu možete osvojiti mjericu pečenih kestena. Dio je to aktivnosti na ovogodišnjem, 26. izdanju Zelinske kestenijade, koja se održava sutra od 10 do 18 sati na Kladeščici. Sve će preplaviti miris pečenih kestena, u gastronomskoj ponudi su i razni drugi oblici omiljene jesenske delicije, kao i gljivarski kotlić, grah, špek-fileki, a posjetitelje će zabavljati glazbeni sastav Faringaši. Na snazi će biti i privremena regulacija prometa kako bi se izbjegle gužve, a ljubitelji planinarenja okupit će se u 11 sati kod objekta Žlebica 1 kako bi se pješice uputili na Kladeščicu.

Za dodatnu motivaciju pobrinuo se Grad Sv. Ivan Zelina, koji će pečenim kestenima nagraditi prvih 200 posjetitelja koji se popnu na vrh bez automobila. Iz tamošnje Turističke zajednice pak pozivaju sve da se pridruže i današnjem otvaranju obnovljene poučne ekostaze "Kroz Zelinsku goru" uz edukativno-zabavni program koji vodi Mario Valentić.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije