Jaka imena

Maras, Mrsić i Bernardić na jesen u borbi za zagrebački SDP

maras bernardic
Robert Anić/Pixsell
13.07.2013.
u 12:53

Na predstojećim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a u Zagrebu, kandidirat će se barem troje jakih SDP-ovaca.

Na predstojećim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a u Zagrebu, kandidirat će se barem troje jakih SDP-ovaca. Kandidirat će se dva ministra  - Mirando Mrsić i Gordan Maras te aktualni šef gradske organizacije Davor Bernardić.

- Kandidirat ću se za šefa gradske organizacije, mislim da SDP treba ojačati kako bismo mogli ponovno osvojiti Gradsku skupštinu i mjesto gradonačelnika. Idemo vidjeti što u zagrebačkoj organizaciji možemo napraviti, rekao je ministar Mrsić. Njegov protukandidat Gordan Maras okupljenim novinarima rekao je da će sigurno sudjelovati u stvaranju jačeg SDP-a u gradu Zagrebu.

- Ja dobro poznajem članove i oni dobro poznaju mene. Ja ću graditi bolji i odgovorniji SDP u Zagrebu, rekao je Maras. Treći kandidat, Davor Bernardić, rekao je da će se sigurno kandidirati za novi mandat na čelu zagrebačke organizacije. - Uvjeren sam da uživam podršku zagrebačke organizacije, a za SDP je dobro što će biti više kandidata za šefa zagrebačke organizacije, rekao je Bernardić.

>>Stotinjak esdepeovaca uoči drugog kruga prebjeglo Bandiću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije