HUMANITARNA AKCIJA

Matija Cvek i Marko Kutlić rasplesali i oduševili stanovnike Samobora

Foto: Edin Tuzlak
1/3
21.12.2021.
u 16:13

„Fantastična atmosfera!“, „To je iskustvo koje ne možete osjetiti kod kuće. Odlično je u Samoboru!", samo su neki od komentara posjetitelja,

Na Adventu u Samoboru vlada blagdanska atmosfera koju su posebno naglasili humanitarna akcija i koncert Matije Cveka ovog vikenda. Blistava večer i blagdanski duh koji struji gradom potaknuli su ljude da posjete Samobor te sudjeluju i u humanitarnoj priči koja je bila organizirana. Skupljali su se slatkiši za djecu u potrebi, a sudjelovalo se tako što se čokoladom plaćala karta za pop up klizalište. Spoj glazbe i humanosti nadahnuo je čarolijom Božića sve posjetitelje Samobora.

Matija je publiku uveo u slavljeničko raspoloženje uz nevjerojatan koncert koji spaja glazbu i ovo blagdansko vrijeme. Pjesme 'Ptice' i 'Visine' pjevale su se nekoliko puta uglas s talentiranim glazbenikom, a na pozornici mu se pridružio i Marko Kutlić te su zajedno izveli svoj veliki hit 'Zaplesala je s ljetom'. Publika je Matiju nekoliko puta vraćala na pozornicu i produžila ovo dugo iščekivano druženje.

„Fantastična atmosfera!“, „To je iskustvo koje ne možete osjetiti kod kuće. Odlično je u Samoboru!", samo su neki od komentara posjetitelja, a organizatori su svima poslali pozivnicu na tradicionalni 'Doček Nove godine u podne'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije