regulacija prometa

Mijenjat će se tramvajske pruge, uređivati kolnik...

pruga
Marko Lukunić/PIXSELL
18.03.2014.
u 12:32

Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika Ulica V. Kindera na dijelu od Šumske ceste u smjeru istoka cca. 700m (do granice Grada Zagreba), od četvrtka 20. ožujka od 8 sati do subote 22. ožujka do 4 sata bit će zatvorena za sav promet.

Zbog izvođenja radova zamjene oštećenih tramvajskih pruga na raskrižju Selska – Savska cesta, bit će zauzet dio kolnika na navedenom raskrižju u vremenskom razdoblju od srijede 19. ožujka od 9 sati do nedjelje 6. travnja do 24 sata. Za vrijeme radova promet će se odvijati, po preostalim slobodnim dijelovima kolnika, prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa.

Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika Ulica V. Kindera na dijelu od Šumske ceste u smjeru istoka cca. 700m (do granice Grada Zagreba), od četvrtka 20. ožujka od 8 sati do subote 22. ožujka do 4 sata bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac za vrijeme izvođenja predmetnih radova bit će:

- Ulica Vinka Kindera (Drenčec) – Ulica Slobode – Cerska – Dugoselska – Zagrebačka (Dugo selo) – Domobranska – Martinska (Prozorje) – Prozorska - Ulica Vinka Kindera (Drenčec).

Također, zbog rekonstrukcije zasunske komore vodoopskrbnog cjevovoda na raskrižju Kršnjavoga – Pierottijeva, bit će zauzet dio kolnika na navedenom raskrižju u od petka 21. ožujka od 20 sati do ponedjeljka 24. ožujka do 4 sata. Kako bi se za vrijeme izvođenja radova izbjegla dodatna prometna zagušenja na navedenom raskrižju predlažu se slijedeći obilazni pravci:

- Kršnjavoga – Kačićeva – Prilaz G. Deželića – Savska cesta ili

- Jagićeva – Jukićeva - Savska.

>>Pogledajte kako će se u skoroj budućnosti prometovati zagrebačkim rotorom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije