dijelilo se i komentiralo

Na Facebooku Grada Zagreba najlajkanija objava ikad je ona o odustajanju od vatrometa

Zagreb: Novogodišnji vatromet u naselju Prečko
Igor Kralj/PIXSELL
31.12.2022.
u 20:05

Podsjetimo, Zagreb se pridružio Rijeci, Osijeku, Puli, Zaboku, Rovinju, Opatiji, Poreču, Čazmi, Samoboru, Labinu i drugim hrvatskim gradovima koji će s otkucavanjem ponoći neće imati vatromet.

Grad Zagreb na svom je Facebooku oborio rekord po broju lajkova, a riječ je objavi kojom najavljuju da za Novu godinu neće biti vatrometa.  "Grad Zagreb odustao je od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte te bogati glazbeni program", stoji u objavi koja je prikupila više od 2000 lajkova i više od 700 komentara. Do sada je podijeljena je 140 puta. 

Podsjetimo, Zagreb se pridružio Rijeci, Osijeku, Puli, Zaboku, Rovinju, Opatiji, Poreču, Čazmi, Samoboru, Labinu i drugim hrvatskim gradovima koji će s otkucavanjem ponoći neće imati vatromet. 

Podsjetimo, program za doček Nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19 h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kikija B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voicea i A strane. Od 23 h do poslije ponoći nastupaju Pips, Chips & Videoclips, a nakon toga na pozornicu dolaze Nipplepeople.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
20:57 31.12.2022.

Opet teshka debilana na koju onaniraju oni kojima su cucki u kaputicima i cipelicama vazniji od ljudskog veselja. Zapamtite - zivotinje NEMAJU ista prava kao ljudi, jer nisu osobe. Svi ovi mlatimudani koji sad likuju jer ce im njihovi pisdolisci i gusolisci biti spokojni, bez pardona bi zgnjecili zohara, otrovali stakora, pozderali kokos, tele, janjca ili odojka a da ne trepnu okom. Odhebite u troskoku. Idem sad u podrum po kantu karabita. Veceras ima da svi cucki u kvartu pishaju firnis. Nema predaje

SP
Stari panj
23:44 31.12.2022.

Svaki put kad ugazim u pasje govno, sjetim se majke svim tim nekulturnim vlasnicima koji traže prava za svoje cucke, a nemaju ni truna odgovornosti. Treba uvesti porez na kućne ljubimce, pa da vidimo koliko bi ih bilo.

SA
Sandy
02:29 03.01.2023.

"Najlajkanija" -ovo je lakrdija od hrvatskog jezika. Gdje su lektori koji provjeravaju napisane članke prije objave?! Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije