Posebna regulacija

Na izvanrednim linijama autobusa prijevoz do groblja besplatan tri dana

01.11.2013., Zagreb - Povodom blagdana Svih Svetih ZET je uveo dodatne autobuse na redovne linije s Kaptol na Mirogoj i Krematorij. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.10.2014.
u 09:07

Izvanredne linije su Kaptol-Mirogoj, Kaptol- Krematorij, Kvaternikov trg-Srebrnjak, Dubrava-Miroševec, Dubec-Markovo polje

Prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama do gradskih groblja 31. listopada, te 1. i 2. studenog bit će besplatan.

Odlučeno je to jučer u ZET-u. Prijevoz je prethodnih godina bio besplatan samo na 1. studeni, dok će se ove godine građani ta tri dana besplatno moći voziti na linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje i Podsused-centar – Poljanica – Gornja Bistra. Na liniji Kaptol – Mirogoj autobusi će, javljaju iz ZET-a voziti u vremenskim razmacima od jedne do tri minute bez usputnog zaustavljanja, a na liniji Kaptol – Krematorij autobusi će kretati odmah nakon popunjenja, uz usputno zaustavljanje na stajalištu redovnih linija, u neposrednoj blizini arkada u zoni kružnog toka na Mirogoju.

Prema Kaptolu autobusi će se usputno zaustavljati na privremeno uspostavljenom stajalištu na Remetskoj cesti, sjeverno od raskrižja s Mirogojskom cestom.

Inače, izvanredne autobusne linije ta tri dana vozit će putnike od 8 do 20 sati. U tramvajskom pak prometu 1. studenog primjenjivat će se nedjeljni vozni red, ali će voziti veći broj tramvaja.

Komentara 3

ZA
zambezi
13:24 28.10.2014.

sta znaci besplatan prijevoz na izvanrednim linijama,kad moras kupit kartu da bi dosao do njih.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:25 28.10.2014.

Pa nije besplatan. To novinari pišu da je besplatan. Kako je besplatan kad Grad dotira ZET iz 18% prireza na osobni dohodak ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije