OVU SUBOTU

Na Zagrebačkom velesajmu plesat će se pod maskama: Vrijeme je za Lollipop party, donosimo detalje

Foto: Lollipop
1/5
23.10.2024.
u 15:00

Halloween, iako tradicionalno američki blagdan, postao je nezaobilazan dio društvenog kalendara i u Hrvatskoj, a posebno među mlađom publikom

Omiljeni hrvatski glazbeni brend među mladima Lollipop donosi najluđu noć kada mašta postaje stvarnost, a maskiranje priliku da se građani preobraze u što god požele. Riječ je, naime, o Haunted House – Lollipop Halloween Special partiju koji 26. listopada od 22 sata Zagrebački Velesajam pretvara u pravo carstvo strave, upotpunjeno vrhunskom scenografijom inspiriranom najluđim praznikom koji se s nestrpljenjem iščekuje – Halloweenom.

Najveći Halloween party u Zagrebu bit će prepun mistike i hitova iz 2000-tih i 2010-ih, uz nezaboravni ples pod maskama. Ulaznice su, kažu organizatori, već postale najtraženije u gradu, prodaju se rekordnom brzinom, pa se na ovom nezaboravnom događaju očekuje čak više od pet tisuća posjetitelja iz Hrvatske, ali i ostalih zemalja regije.

Ovo je noć kada svi imaju priliku postati netko drugi, možda ono što su oduvijek željeli biti. Maskiranje je u središtu ove "stravične" večeri. Od klasičnih vještica i vampira do kreativnih preobražaja u pop ikone, ovaj party je prilika da se svi upuste u maštovite transformacije.

VEZANI ČLANCI:

Halloween, iako tradicionalno američki blagdan, postao je nezaobilazan dio društvenog kalendara i u Hrvatskoj. Posebno među mlađom publikom, ovaj praznik slavi kreativnost kroz kostime i maske te donosi priliku za bijeg od svakodnevice. Svake godine na ovim zabavama viđaju se kostimi inspirirane klasičnim horor likovima, ali i one koji otkrivaju neobične i inovativne strane svakog posjetitelja. Ulaznice su u prodaji na entrio.hr, a zalihe su ograničene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije