regulacija prometa

Nastavak radova na obnovi pružne dionice Borongaj – Dugo Selo

vlak,željeznica
Damir Špehar/PIXSELL
10.02.2014.
u 09:43

Na dionici Dugo Selo – Sesvete južni je kolosijek zatvoren za željeznički promet od 10. do 12. veljače od 8.30 do 13.50 sati.

HŽ Infrastruktura danas nastavlja radove na obnovi pružne dionice Borongaj – Dugo Selo, i to radovima na južnom kolosijeku između Dugoga Sela i Sesveta. Budući da zbog radova željeznički promet između kolodvora Dugo Selo i Sesvete teče samo jednim kolosijekom, HŽ priopćava da je na snazi posebna regulacija prometa, zbog čega su moguća manja odstupanja od voznog reda vlakova u zagrebačkome željezničkom čvorištu.

Na dionici Dugo Selo – Sesvete južni je kolosijek zatvoren za željeznički promet od 10. do 12. veljače od 8.30 do 13.50 sati. U ovoj fazi radova putnike svih gradsko-prigradskih vlakova na relaciji Sesvete – Dugo Selo i obratno prevoze autobusi, koji iz Sesveta odnosno Dugog Sela polaze prema voznome redu gradsko-prigradskih vlakova.

Brzi i putnički vlakovi iz smjera Varaždina, Koprivnice, Osijeka, Novske i Vinkovaca te obratno voze prema voznome redu na čitavoj relaciji. Radovi se potom nastavljaju od 13. do 28. veljače na sjevernom kolosijeku.

>>Za teretni promet otvorena dionica pruge Ogulin - Rijeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije