Vremenska prognoza

Natprosječno visoke temperature i danas, od srijede u Zagrebu promjena vremena

Zagreb: Šetnica uz jezero Jarun puna je ljudi koji uživaju u sunčanom danu
Marin Tironi/PIXSELL
02.01.2022.
u 07:27

U okolnom gorju pretežno sunčano. Vjetar većinom slab jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 9, u okolnom gorju između 10 i 13 °C

Natprosječno toplo vrijeme za ovo doba godine nastavlja s i danas u čitavoj zemlji i u Zagrebu. U prvom dijelu dana očekuju nas magla i niski oblaci koji će se polako razilaziti pa se popodne očekuju sunčana razdoblja. 

 U okolnom gorju pretežno sunčano. Vjetar većinom slab jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 9, u okolnom gorju između 10 i 13 °C.

Sutra će u prvom dijelu dana biti promjenjivo uz sunčana razdoblja, lokalno uz mogućnost za maglu tijekom noći i jutra. Potom porast naoblake. Vjetar uglavnom slab, u okolnom gorju do umjeren zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura zraka od 1 do 3, a najviša oko 11 °C.

Temperature će nastaviti rasti u utorak i srijedu pa nas očekuje topao početak tjedna uz jutarnju maglu i sunčana popodneva. U srijedu uvečer očekuje se kiša, a temperatura će pasti u četvrtak te još više u petak kada nas očekuje najviša dnevna temperatura od -2 stupnja Celzijeva, prognozira Državni hidrometeorološki zavod. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije