Proslava

Navijači Dinama slave 26. rođendan koncertom

\'Sport Zagreb Hrvatska 25.07.2009. Utakmica Prve HNL izmedu Dinama i Istre 1961 na stadionu Maksimir. BBB Photo: Anto Magzan/Vecernji list\'
Anto Magzan/PIXSELL
28.02.2012.
u 10:19

U povodu 26. rođendana predstavljena je i posebna kolekcija majica, kapa i šalova koji se mogu kupiti u suvenirnici BBB-a

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys pozvao je sve svoje članove te navijače Dinama na proslavu 26. rođendana navijačke skupine BBB u povodu kojega najavljuju održavanje velikog koncerta 16. ožujka u klubu Željezničar.

Ulaznice za rođendanski koncert su u prodaji po cijeni od 30 kuna, a mogu se kupiti svaki dan u suvenirnici BBB-a, Ilica 37, te na dan koncerta u klubu Željezničar po cijeni od 40 kuna. Klub navijača Dinama BBB organizira i 'after party' koji će se održati dan nakon koncerta točno u podne, najavljuju.

U povodu 26. rođendana predstavljena je i posebna kolekcija majica, kapa i šalova koji se mogu kupiti u suvenirnici BBB-a.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomaivan
13:10 28.02.2012.

bedaki jedni, dajte napišite ko bu sviral !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije