Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nešto sasvim novo - Billa i Bipa pod istim krovom na Črnomercu

Billa (1)
Foto: BILLA
1/4
PR
Autor
PR članak
10.12.2010.
u 15:51

Billa i Bipa se prvi put u Zagrebu nalaze pod istim krovom i tako zaokružuju jedinstvenu ponudu.

Nakon dvomjesečnog preuređenja, u četvrtak 9. prosinca 2010. godine Billa u Zagrebačkoj 3 na Črnomercu u sedam sati otvorila je svoja vrata kupcima još ljepša i  u potpuno novom ruhu.

Supermarket Billa na Črnomercu otvoren je 2003. godine, a nakon ovog preuređenja kupcima će ponuditi sasvim novi ugođaj kupnje i zasigurno osvojiti naziv najljepšeg supermarketa u Zagrebu.

Svježina ponude Billu oduvijek izdvaja na tržištu, a u novom prostoru i novim načinom prezentacije proizvoda još je naglašenija i dostupnija te će kupnju  pretvoriti u pravi emotivni doživljaj. Ponudili smo nov izgled, nove proizvode, svježinu u svim segmentima, novo mjesto za najugodniju svakodnevnu i blagdansku kupnju, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

Još jedna novost jest to da se Billa i Bipa prvi put u Zagrebu nalaze pod istim krovom i tako zaokružuju jedinstvenu ponudu. Bipa u Hrvatskoj ima 27 prodajnih mjesta, od toga sedam u Zagrebu. Otvorenje osme zagrebačke Bipe uz Billin supermarket omogućit će svim kupcima da na jednom mjestu uživaju u čarolijama hrane i okusa, čarolijama ljepote i mirisa te da na jednom mjestu obave kupnju svega što im je potrebno za blagdane.

Radno vrijeme Bille na Črnomercu: ponedjeljak-subota od 7 do 21, nedjeljom od 7 do 15, a tijekom prosinca svaku nedjelju radimo do 18 sati.

Bipa je otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 21, subotom od 8 do 20, a nedjeljom ne radi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?