ZET

Nove cijene javnog prijevoza i dalje u pregovorima

zet, tramvaj
Marko Lukunić/PIXSELL
10.02.2012.
u 22:07

Sve dok ne dođe do konačnog dogovora, putnici ne mogu kupiti godišnje radničke karte

O poskupljenju prijevoza, nakon što je gradonačelnik Milan Bandić odbio prijedlog ZET-a, još uvijek se pregovara. Kako doznajemo, predstavnici Holdinga i Grada i dalje se sastaju, ali dogovor se, čini se, ne nazire. A zbog toga trpe putnici.

Naime, sve dok ne dođe do konačnog dogovora, putnici ne mogu kupiti godišnje radničke karte. Podsjetimo, prijedlog ZET-a Milan Bandić proglasio je preskupim, posebice u trenutačnoj gospodarskoj situaciji, te je tvrdio da je Holding tražio poskupljenje 50 posto.

S druge strane, Holding je tvrdio da je riječ o povećanju od 39 posto te da je poskupljenje nužno za normalno funkcioniranje Holdingove podružnice, koja grca u najvećim gubicama, a poskupljenjem se nadala povećati prihode od prodaje karata za barem 200 milijuna kuna, odnosno sa 300 na 500 milijuna kuna.

Ipak, poskupljenje i dalje visi u zraku, baš kao i najavljena pa povučena odluka o ukidanju SMS naplate u javnom prijevozu.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
perodjango
07:53 11.02.2012.

^Bandicu posalji te lopove iz HOLDINGA 1god na burzu, a dovedi nove sa burze da se malo i ti siromaci oslade dok se stari odviknu pljacke . KOLIKE SU PARE SPICKALI I NA SVE TO SUTIS VJEROVATNO ZBOG TOJIH PRIJATELJA????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije