KVART ZA PET

Novi Zagreb oživljava bogatim programom u Remetincu, Laništu i Jaruščici

Foto: Centar za kulturu Novi Zagreb
1/4
12.09.2024.
u 17:00

Sutra se održava i prvi koncert nakon ljetne stanke ciklusa Jazz Point Novi Zagreb.

Centar za kulturu Novi Zagreb od sutra pa do četvrtka održava akciju "KVART ZA PET // Dani Remetinca, Laništa i Jaruščice 2024." U šest dana će se održati predstave za djecu, sportske igre, koncerti, radionice, ples, izložba i još mnogo toga. Programi zabavnog i sportskog karaktera za sve uzraste na otvorenim prostorima kvarta, u parkovima, na igralištima i sportskim tereni organizirani su u suradnji s Mjesnim odborima Remetinec i Lanište, kvartovskim udrugama, umjetnicima i umjetničkim organizacijama.

Program započinje sutra predstavom "Pavao i njegov glavao" o dječaku koji putuje svijetom i sa sobom nosi gitaru i kovčeg pun igračaka kojima se igrao u djetinjstvu. Svaki put kad se nađe pred publikom, malom ili velikom, Pavao ima nesreću (ili sreću) da se kovčeg otvori i sve igračke poispadaju iz njega. I dok ih sprema svaka igračka budi jedno sjećanje, a sjećanje jednu pjesmu. 

POVEZANI ČLANCI:

Sutra se održava i prvi koncert nakon ljetne stanke ciklusa Jazz Point Novi Zagreb. Cijenjena hrvatska jazz vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom Lela Kaplowitz pripremila je skladbe koje obilježavaju presjek njezine dosadašnje karijere s osam izdanih albuma. Repertoar će uključivati autorske skladbe, jazz standarde te obrade hrvatskih pop i rock pjesama u njezinu prepoznatljivom osebujnom jazz stilu. Lelu će ovom prilikom pratiti iskusna sviračka ekipa koja uključuje Joea Kaplowitza na orguljama, Janka Novoselića na bubnjevima te Marija Bočića na saksofonu. Cijeli program pogledajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije