ZBOG NEPREDVIDIVIH OKOLNOSTI

Otkazan humanitarni koncert za Klaićevu bolnicu: Prikupljenim sredstvima trebao se kupiti uređaj za dječju onkologiju

Klaićeva bolnica
Željko Lukunić/Pixsell
12.09.2024.
u 14:50

Al Bano, legendarni talijanski glazbenik i veliki prijatelj Hrvatske koji je trebao nastupati na koncertu, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom.

Donatorski koncert "Al Bano i prijatelji" zakazan za ovu nedjelju se odgađa zbog nepredvidivih okolnosti. Naime, koncert se trebao održati u zagrebačkoj Laubi u ovu nedjelju, a prikupljenim sredstvima bi se nabavio uređaj za male onkološke pacijente u Klaićevoj bolnici. Prikupljena sredstva od ovog koncerta trebala su biti usmjerena na nabavu naprednog uređaja za Klaićevu bolnicu koji igra ključnu ulogu u liječenju djece oboljele od raka. Sofisticirani uređaj omogućuje preciznu procjenu tjelesne kompozicije malih pacijenata, pomažući liječnicima da prate nutritivni status i tjelesne promjene, što je od vitalnog značaja tijekom zahtjevnih terapija.

"Sve vjerne fanove karizmatičnog Al Bana, Ane Rucner, Gudačkog kvarteta Rucner i Marka Duvnjaka molimo za razumijevanje i strpljenje. Za sve prodane karte novac će biti vraćen. Upute za povrat novca mogu se pronaći na službenim stranicama Eventima i Entria. Trenutno radimo na organiziranju novog datuma i lokacije kako bismo nastavili pružati podršku malim borcima na dječjoj onkologiji u Klaićevoj," poručila je Iva Šalamon Reškovac, direktorica tvrtke Art Hill, organizatora koncerta.

Al Bano, legendarni talijanski glazbenik i veliki prijatelj Hrvatske, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom. – Zahvaljujemo se svim našim fanovima na razumijevanju i podršci, te vas molimo da pratite naše službene kanale za daljnje informacije o novom datumu koncerta – poručuju organizatori.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije