GODIŠNJI REMONT

Osvježenje u bazenu? Da, ali velik dio zagrebačkih bazena bit će zatvoren tijekom ljeta, provjerite raspored

Zbog velikih vrućina Grad Zagreb omogućio je besplatan ulaz na bazene na Šalati
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/8
28.07.2024.
u 10:00

Sutra počinju radovi i na Sveticama, a bazen će biti zatvoren čak više od mjesec dana, do 2. rujna. Nešto kraće, do 5. do 18.8. neće raditi bazen Iver u Sesvetskom Kraljevcu. U osmom mjesecu su još na rasporedu Zimsko plivalište Mladost i bazen u Utrini koji neće raditi od 16. odnosno 19.8. do 2.9. Kad koji ne radi, možete provjeriti na grafičkom prikazu uz tekst.

Skok u gradski bazen kao vid osvježenja od ljetnih vrućina? Da, ali ako ste u Zagrebu dobro provjerite raspored kako ne biste ostali na suhom jer svi gradski bazeni tijekom ljeta idu na redovni godišnji remont, odnosno servis i održavanje kako bi sportsku sezonu i druge rekreativne potrebe dočekali spremni.

– Obaviještavamo Vas da unutarnji bazeni ustanove tokom ljeta idu na redovni godišnji remont. Osim čišćenja školjki i oplošja bazena izvršiti će se svi servisi bazenske tehnike i pregledati kompletni sustavi rada bazena kako bi bazeni mogli raditi narednu godinu dana – pojasnili su iz gradske Ustanove za upravljanje sportskim objektima koja je nadležna za održavanje i rad bazena.

Iako, su početkom srpnja dva vikenda zbog dugotrajnog toplinskog vala bili besplatni, što je izazvalo velike gužve, sada takvih najava nema, iako prognoza najavljuje da će i sljedećeg tjedna živa u termometru ići preko 30 stupnjeva Celzijevih, a već danas bismo u metropoli mogli i do 36. I bolje, kažu neki, manje su gužve kad se plati ulaznica pa je i kupanje ugodnije.

POVEZANI ČLANCI:

No, vratimo se remontu koji je već sredinom srpnja započeo na bazenu u Novom Jelkovcu. Dobra je vijest da bi trebao biti dovršen do 30. srpnja, točnije sljedećeg utorka pa će se tamo tijekom kolovoza moći pronaći osvježenje. U četvrtak je počelo održavanje na plivalištu Mladost pokraj Save, a ondje se neće moći kupati do 18. kolovoza.

Sutra počinju radovi i na Sveticama, a  bazen će biti zatvoren čak više od mjesec dana, do 2. rujna. Nešto kraće, do 5. do 18.8. neće raditi bazen Iver u Sesvetskom Kraljevcu. U osmom mjesecu su još na rasporedu Zimsko plivalište Mladost i bazen u Utrini koji neće raditi od 16. odnosno 19.8. do 2.9. Kad koji ne radi, možete provjeriti na grafičkom prikazu uz tekst.

Foto: Grad Zagreb

Ključne riječi

Komentara 4

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:56 30.07.2024.

Naprosto genijalno: godišnji remont bazena u ljeti, pogotovo onih otvorenih!!! To dokazuje svi genijalnkst i vizionarstvo muzemovaca jer do sada nitko nije došao na tu naprosto revolucionarnu ideju!

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
11:44 28.07.2024.

Najjači mi je bazen na Sveticama, koji je u remontu po mjesec i pol do dva, a tople vode na tuševima uredno nema.

SB
Stroga Babaroga
11:38 28.07.2024.

Bazen u Utrinama je očajno prljav, naročito otkada je pred par tjedana bio besplatan ulaz. Na dnu bazena nema šta nema, odvratno, krajnje je vrijeme za remont!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije