Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki interes

Ovo su novi termini i lokacije za besplatne preventivne preglede madeža

Zagreb: Na Bundeku je održana javnozdravstvena akcija besplatnih preventivnih pregleda madeža "Djeluj sada!"
Emica Elveđi / PIXSELL
23.06.2024.
u 12:02

Kako bi zaštitili kožu preporuka je nošenje zaštitne odjeće i naočala, korištenje zaštitne kreme, izbjegavanje sunca od 10 do 16 sati te redovito pregledavanje.

Zbog velikog interesa javnosti, Dom zdravlja Zagreb Istok otvorio je nove termine za preventivne preglede madeža. Tako će se sutra od 9 do 12 sati obavljati pregledi u Grižanskoj 4, a u utorak u isto to vrijeme u Ivanićgradskoj 38. Broj termina je ograničen stoga se potrebno naručiti na broj 01/2350-129.

Podsjetimo,Dom zdravlja Zagreb Istok tijekom lipnja provodi javnozdravstvenu akciju pregleda madeža u lokalnoj zajednici na odabranim lokacijama, potpuno besplatno i bez uputnica. Cilj akcije je u lokalnoj zajednici brže i dostupnije promicati svijest o zdravlju kože i osigurati preventivni pregled madeža.

POVEZANI ČLANCI:

Kako bi zaštitili kožu preporuka je nošenje zaštitne odjeće i naočala, korištenje zaštitne kreme, izbjegavanje sunca od 10 do 16 sati te redovito pregledavanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije