veliki Gastroprojekt

Place market stiže na Dolac: Od danas se blaguju kamenice,fuži, purica s mlincima...

storyeditor/2023-06-08/PLACE_market27.JPG
Damira Kalajzić
09.06.2023.
u 07:00

Svaki će sunčani petak do 14. srpnja svoje specijalitete spremati poznati kulinarski majstori kao što su Marin Medak, Christian Misirača i Mario Mihelj

Purica s mlincima, pohanci, fuži sa šumskim gljivama i pršutom, kamenice i kajzeršmarn samo su neke od delicija kojima će se gostiti danas na Dolcu, koji se u sklopu projekta Place market pretvara u veliki restoran na otvorenom.

Tako će svaki sunčani petak do 14. srpnja svoje specijalitete ondje spremati poznati kulinarski majstori kao što su Marin Medak, Christian Misirača i Mario Mihelj te chefovi restorana među kojima su, primjerice, Broom 44, Restač, Ficlek i Begs plant based. Atmosferu će podizati DJ, a na štandu s oznakom "Plavi ceker" svoje će proizvode predstavljati i OPG-ovi pa se možete počastiti domaćim džemom, likerom, sirom ili medom.

Institut za razvoj i međunarodne odnose u suradnji sa Suzy Josipović Redžepagić predstavit će i projekt "Klimatske kuharice o utjecaju gastrosektora na emisiju CO2 i klimatske promjene"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije