medvednica nakon oluje

Planinarske staze na Sljemenu još uvijek se ne čiste

Sljeme
Foto: Jakov Novak
02.12.2013.
u 12:36

Zbog skijaške sezone plan uklanjanja trupaca promjenjen je prvo se čisti vršna zona a tek onda planinarske staze.

Iako je sljemenska cesta prohodna i očišćena radnici šumarije imaju pune ruke posla - još do proljeća.

Iako nitko ni iz Parka prirode Medvednica, ni iz šumarije, ne želi točno potvrditi, nagađa se da je brojka porušenih stabala nadmašila pet tisuća.

Upravo zbog nevremena planirana sječa za sljedeću godinu odgođena je.

Zbog skijaške sezone plan uklanjanja trupaca promjenjen je prvo se čisti vršna zona a tek onda planinarske staze.

>>Ne idite na Sljeme! Opasno je i još se čisti od štete nakon oluje

Ključne riječi

Komentara 1

AM
ameris
15:57 02.12.2013.

Nedavno je upravitelj sljemenskih hotela,motela i prenočišta (Holding) izjavio da zbog zatvorene sljemenske ceste " komuniciraju sa zagorske strane" (???).(pametnome dosta)Sada ne čiste planinarske staze !!! Pa ljudi dragi...koji su to uzupatori blagodati svih Zagrepčana!Tko je tim debelim likovima daoo ovlasti da onemogućuju tisućama zagrebačkih planinara i desetak tisuća izletnika korištenje prekrasne Medvjednice? Žičaru ne žele popraviti(izgraditi),.staze su neprohodne..ovo je ludilo!Dokle ćemo to trpjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije