šesto izdanje

Po svježi kupus i pršut na Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Zagreb: Na Trgu bana Jelačića otvoren 6. sajam zimnice i autohtonih proizvoda
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/8
17.10.2020.
u 08:00

Traje do sutra.

Krumpir, zelje, grah, jabuke, češnjak, paprika, batat, kelj, ali i špek, kulen te pršut. Ovo je samo dio proizvoda koji su na Jelačić - plac namamili Zagrepčane, a dio su šestog izdanja Sajma zimnice i autohtonih proizvoda koji se održava do sutra na centranom trgu. 

Na sajmu, što ga organizira Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb, predstavljaju se izlagači i poljoprivrednici iz svih hrvatskih županija i te metropole. Cilj manifestacije je, pak, promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije