ZET

Počelo izdavanje kupona za umirovljenike i socijalno ugrožene

'05.03.2012., Zagreb - Kontrolorke Zet-a Sanja, Anamarija i Mila u lovu na svercere.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoić/PIXSELL
24.01.2013.
u 14:12

Još 17. prosinca ZET je počeo izdavati godišnje kupone osobama s invaliditetom

Sukladno Odluci o socijalnoj skrbi, Podružnica ZET i Tisak od četvrtka, 24. siječnja započinje izdavanje godišnjih kupona za 2013. godinu korisnicima besplatnog prijevoza. 

Kuponi se dijele  umirovljenicima čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kn mjesečno, osobama starijim od 65 godina koji nisu korisnici mirovine, a čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kuna mjesečno, korisnicima pomoći za uzdržavanje nesposobnim za rad i privređivanje, dobrovoljnim davateljima krvi, članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata (samo na prodajnim mjestima ZET-a).

Još 17. prosinca ZET je počeo izdavati godišnje kupone osobama s invaliditetom.

>>Od petka počinje isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije