ne propustite

Posljednji dani Adventa: Na redu oproštajni tulumi za sve generacije Zagrepčana

Atmosfera Europski trg
Sanjin Kaštelan
05.01.2024.
u 10:38

U petak će sve Zagrepčane zabavljati DJ Luigi, a u subotu je na redu završni EU DJ crew party koji počinje u 17 i traje sve do 23 sata

U posljednjim danima zagrebačkog Adventa glazbeni urednici programa na Europskom trgu Marijan Felver i Alen Smajić s domaćim DJevima, s kojima su obilježili ovu blagdansku sezonu, prirediti oproštajne tulume. Dosad su organizirali koncerte i glazbene večeri koje su posvećene zagrebačkim kultnim klubovima i najposjećenijim partijima na otvorenom. Danas je pak na redu DJ Luigi, a u subotu završni EU DJ crew party.

Mario Kovač, Maro Srezović, DJ Fuki, Frx, Kiki, Frajman, Sergio, Jazzozo, LukadeLux, Tomo Ricov, Robert Mareković, Zoran Pezo i Yammat ekipa samo su dio glazbenih imena koja su iz poznate DJ kabine EU Adventa svojim zvukom obilježila najplesniji open air podij ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. Završni party, koji se održava sutra od 17 do 23 sata bit će upravo takvog karaktera.

Iako Advent u Zagrebu kao manifestacija još traje pa će se uspjeh pojedinih adventskih lokacija, programa, prihoda ugostitelja, sudionika i organizatora još zbrajati i oduzimati, Damir Cimerman, organizator Adventa na Europskom trgu, ističe kako su najviše pohvala dobili za koncert,b na Staru godinu.

>>VEZANI ČLANCI:

– Uz tu blagdansku atmosferu i istinsku sreću, vraćanje Zagreba Zagrepčanima i upoznavanje turista s načinima slavlja u Zagrebu kroz gastro, glazbeni i zabavni program koji smo isporučili ovog Adventa zaista sam ponosan na profesionalan tim ljudi koji je radio na ostvarenju ovogodišnjeg EU Adventa – poručio je Cimerman.

Iz organizacije Adventa na Europskom trgu osvrnuli su se i na poteškoće s kojima su se susretali kao što je nedovoljna organizacija odvoza smeća od strane Grada i manjka komunikacije općenito.

– Volio bih da Grad Zagreb, to jest, njihov tim za organizaciju evenata komunicira više s nama organizatorima i ponuditeljima projekata i manifestacija zagrebačkog Adventa, jer imamo definitivno više iskustva i znanja na terenu od njih, a zajedno gradimo Advent kao najjači zagrebački turistički proizvod – zaključuje Cimerman.

>>VIDEO: Novogodišnja smjena straže Počasne satnije Kravat pukovnije prava je atrakcija u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije