Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijavite se za B2Run Zagreb do 11. srpnja, isplati se!

B2Run Zagreb
03.07.2024.
u 09:43

Ono što izdvaja B2Run je duljina staze – svega pet kilometara i druženje četvrtkom, jer je riječ o afterwork događaju, kako bi zaposlenici vikende mogli i dalje posvetiti svojim obiteljima

Nakon ljetnih odmora, putovanja i ležanja u hladu, rujan je vrijeme za povratak u aktivniji način života. Ako tražite priliku za “bijeg iz ureda” i opuštanje s kolegama nakon posla, ne tražite dalje. B2Run stiže u Zagreb 12. rujna 2024., donoseći sa sobom priliku za povezivanje, wellbeing i zabavu na prekrasnom Jarunu.

Ovaj događaj već je postao omiljena tradicija za mnoge tvrtke koje vide B2Run kao savršenu priliku za druženje i povezivanje van ureda, mjesto gdje se i direktori, juniori i seniori nađu pred istim zadatkom – savladati stazu od 5 kilometara, bilo u trku, laganom joggingu ili hodu. Jer, cilj B2Run-a nije biti prvi i najbrži već zajedno s timom provesti jedno aktivno poslijepodne. U brojnim su tvrtkama mjeseci prije utrke ispunjeni zajedničkim treninzima, smijehom i pripremama, koje same po sebi postaju izvor nezaboravnih uspomena. Naziv tima, ideje za originalne slogane i boja majice samo su neke od slatkih briga koje muče B2Run poslovnjake.

Ako želiš biti brz, idi sam. Ako želiš stići daleko – biraj tim

Zamislite prizor: tisuće zaposlenika iz raznih tvrtki, obučeni u šarene majice svojih timova, kreću na 5-kilometarsku stazu, gdje se svaki korak pretvara u priliku za druženje i povezivanje. Bez obzira trčite li, hodate ili samo uživate u atmosferi, postajete dio ove zajedničke avanture. A to je tek početak! Nakon što svi sudionici prođu kroz cilj, Fun&Run zona se pretvara u pravu zabavu. Glazba, ukusna hrana i osvježavajuća pića čekaju svakog od sudionika dok se svi opuštaju, smiju i dijele priče iz svojih tvrtki.

Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću, dodaje kako je B2Run prilika za stvaranje neformalnih mreža i jačanje timskog duha. "Zajedno s utrkom, naši sudionici dijele iskustva, motiviraju jedni druge i grade trajne veze koje pozitivno utječu na radnu atmosferu."

Što kažu brojke?

U 2023. B2Run je okupio 8.662 poslovnjaka, od toga 4.050 kolegica (47 % žena) i 4.612 kolega (53 % muškaraca). Najmlađa sudionica je imala 21 godinu, a najstariji sudionik 64. Pridodamo li tome i statistiku prema kojoj više od 40% sudionika koji su sudjelovali na B2Runu 2023. inače ne trči ili trče samo rekreativno i povremeno, dolazimo do zaključka kako je trčanje uistinu jedna od najinkluzivnijih fizičkih aktivnosti.

U Splitu i Rijeci ove je godine B2Run oborio dosadašnji rekord sa 788, odnosno 1.536 sudionika, dok je Osijek bio blizu tomu s 842 sudionika. Prijave za B2Run Zagreb su otvorene, a do 11. srpnja moguće je kotizacije nabaviti po povoljnijim cijenama. Za više informacija i registraciju, posjetite B2Run Zagreb.

Prijavite se u nekoliko jednostavnih koraka, pridružite tisućama poslovnjaka iz cijele Hrvatske i 12. rujna na Jarunu budite dio ove sjajne priče. Vidimo se!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije