besplatan doček

Prljavo kazalište za Novu godinu svira na Trgu bana Jelačića

'za zivot...05.02.2009 opatija.....hr top 20....prljavo kazaliste...bodalec i houra Photo: Goran Kovacic/Vecernji list'
Goran Kovačić/Večernji list
27.11.2012.
u 10:00

U planu je i doček na Zrinjevcu i Britanskom trgu, a subotom su programi za djecu

Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića i ove će godine okupiti brojne Zagrepčane, a tada će na centralnom događanju okupljene zabavljati Prljavo kazalište. 

Tako su nam neslužbeno potvrdili iz Koncertne direkcije Zagreb, koja organizira proslavu na Trgu, jednako kao i ostatak programa u sklopu Adventa, koji će trajati od 1. do 23. prosinca.

Tematske večeri

Također, doček će biti organiziran na još dva zagrebačka trga – Zrinjevcu te Britanskom trgu. No ni iz Turističke zajednice ni iz Grada ne žele još službeno izlaziti s rasporedom iako je već trebao biti gotov. Razlog je, tvrde upućeni, što se ove godine više pregovaralo, a mnogi izvođači odustali su u posljednji čas, pa je Koncertna direkcija morala nalaziti nove izvođače. Sigurno je jedno – 1. prosinca u 17 sati tradicionalno se pali prva adventska svijeća kod Manduševca, gdje će biti postavljena mala pozornica i organiziran prigodan program.

– Također, ove godine za svaku smo večer predvidjeli novu tematsku veče, pa ćemo građane zabavljati glazbom osamdesetih, bit će koncerata raznih KUD-ova, klapa, plesnih večeri... – kaže ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb Josip Nalis.

Zabava i u šatoru

Program će svaki dan počinjati u 17 sati na glavnom trgu, potom će se u 18 prebaciti na Zrinjevac, a od 19 nastaviti na Trgu bana Jelačića do 21 sat, kada se zabava prebacuje u šator. Vikendima će se od 11 do 13 najčešće zabavljati djeca, kad će biti upriličene školske priredbe, a voditelji će biti odjeveni u odijela Djeda Mraza.

>>Rolling Stonesi nastupili u Londonu nakon pet godina stanke

Komentara 7

MM
mica maca
11:36 27.11.2012.

hahahaaaaa ne smiju u Beograd pa šta im drugo ostaje.....jadno su pali,s obzirom što su nekad bili...

Avatar My Style
My Style
13:18 27.11.2012.

mica maca Kako ne smeju ?? Nastupaju ovih dana... : - /

ZE
.zeitgeist.
11:07 27.11.2012.

Prljavcima će Jelačić plac za Novu godinu biti sigurna gaža. Pa, ako se ne varam, aprogram na jelačić placu se nije promijenio odkad se na njemu organizira proslava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije