Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogromne gužve

Prometni kolaps u Zagrebu: Lančani sudar blokirao Zagrebačku aveniju

Foto: Google Maps
1/2
01.07.2024.
u 17:52

Incident je uključio četiri automobila, zbog čega su blokirane sve trake u smjeru zapada.

Lančani sudar dogodio se nešto prije 17 sati na Zagrebačkoj aveniji u Zagrebu, kod Kazališta Trešnja u smjeru zapada, uzrokujući velike poteškoće u prometu, javljaju nam iz PU zagrebačke. 

Incident je uključio četiri automobila, zbog čega su blokirane sve trake u smjeru zapada. Čitatelj nam javlja kako se vozači pokušavaju vraćat i okretat što je rezultiralo još većim zastojem u prometu. "Lančani sudar auta kod Kazališta Trešnje na nadvožnjaku u smjeru prema zapadu, ogromna je gužva skroz su začepili promet u tom smjeru, ljudi se pokušavaju vraćat i okretat"  kazao nam je čitatelj. 

Uskoro opširnije....

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
18:45 01.07.2024.

mozemo likuje.m uspjeli su. to im je jedini uspio ne ispricani plan-unistiti promet u gradu

OR
OPG Rasprdić
18:55 01.07.2024.

Ljudi, odite obilazno preko Jarunskog mosta kojeg je Tomašević sagradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije