ZABUNOM JE DONIRALI

Pronašli nestalu vjenčanicu, ali sada traže - vlasnike

vjenčanica
Foto: Facebook
13.12.2016.
u 16:47

- Rado bismo ju vratili u obitelj kojoj, osim financijske, ima i veliku sentimentalnu vrijednost. Nadamo se sretnom raspletu - objavili su u Socijalnoj zadruzi Humana Nova

U tijeku je potraga za vlasnicima vjenčanice koja je zabunom donirana u trgovini u Zagrebu.

Naime, kako su izvijestili iz Socijalne zadruge Humana Nova Zagreb, u njihov su Re-use shopu u Ulici Grada Gospića 3 prošli tjedan došli stariji gospodin i mladić tražiti vjenčanicu koji su zabunom donirali s ostalom starom odjećom.

Vjenčanica je pronađena nakon nekoliko dana, ali pojavio se novi problem - gospodin koji ju je tražio nije ostavio kontakt-podatke. Stoga su se u Socijalnoj zadruzi obratili medijima kako bi vjenčanica pronašla svoje vlasnike.

- Rado bismo ju vratili u obitelj kojoj, osim financijske, ima i veliku sentimentalnu vrijednost. Nadamo se sretnom raspletu - objavili su na Facebooku.

Zadruga se inače bavi skupljanjem i sortiranjem rabljene odjeće te ponovnom uporabom i reciklažom tekstilnog otpada, a u dućanu prodaju rabljenu odjeću.

>> Zbrinjavamo tekstilni otpad i zapošljavamo koje drugi neće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije